Avainsana: terveellinen ruoka

Hyvinvoinnin kolme tukijalkaa

Hyvinvoinnille on tärkeää, että harrastaa liikuntaa säännöllisesti, syö terveellisesti ja nukkuu riittävästi. Nämä asiat ovat tuttuja kaikille, mutta toteutus on toinen juttu. Joku tarvitsee terveellisten elämäntapojen noudattamiseen patistajan, mutta jokaiselle tulee lipsumista, enemmän tai vähemmän. Miten sitten tietää, mikä olisi oikein ja mikä ei?

Itsensä kuunteleminen on ensiarvoisen  tärkeää, mutta myös itsensä haastamista kannattaa harkita. Ellei tiedä, mitä pitäisi tehdä, … Lue lisää »

Viisi terveellisintä ruokaa

Aika vaikealta tuntuu, jos pitää mainita otsikossa vaaditut viisi terveellisintä ruoka-ainetta. Onhan vuosien mittaan jokainen kuullut tai lukenut, mikä ruoka milloinkin on ihmiselle ihanteellisen terveellistä. Ei kukaan tietenkään vaadi, että tietoja pitää uskoa, mutta asiantuntijoiden viestejä ne yleensä ovat. Erilaisia tuotteita on näin tullut mainituksi ainakin kaksikymmentä.

Norjalainen tv-ohjelma Kulutustavaratarkastajat päätti kuitenkin niin sanotusti ottaa härkää sarvista ja pyytää kolmelta … Lue lisää »