Avainsana: Port Isaac

Clunatistit rakastavat Doc Martinia

Alkutalven aikana TV1:ssä pyörinyt sarja Doc Martin on saavuttanut maailmalla suuren suosion. Päähenkilöä esittävän britti Martin Clunesin fanit ovat Amerikassa saaneet nimekseen clunatics, joka suomennettuna voisi olla esimerkiksi clunatistit. He ovat myös matkustaneet kuvauspaikoille seuraamaan sarjan tekemistä.

Nyt kaikki fanit odottavat malttamattomina seuraavaa tuotantokautta, joka on vielä tekeillä. Kuvauksien kerrotaan jatkuvan heinäkuuhun asti. Todennäköisesti seitsemäs tuotantokausi tulee Britanniassakin esitettäväksi vasta … Lue lisää »

Doc Martin sai paljon ystäviä

Doc Martin -tv-sarjan ystävät pettyivät, kun esitykset päättyivät tältä erää. Yle Areenastakaan ei enää näe kuin muutaman jakson. Lisää on kuitenkin luvassa, mutta aikataulusta ei ole tietoa, sillä 7. tuotantokauden jaksot ovat vasta kuvausvaiheessa. Sarjan suosiota ei ehkä kannata ihmetellä, sillä kaikki eivät suinkaan halua katsoa päivästä toiseen erilaisia väkivallantekoja.

Yle esittääkin ohjelman uusintana alusta asti ja kokonaan sitten, kun … Lue lisää »

Doc Martin, uusi tv-tuttavuus

Britit osaavat tehdä mielenkiintoisia tv-sarjoja. Jo 1960-luvulla alkanut Coronation Street on tietysti klassikko, mutta Suomen tv-kanavilla ovat tulleet myöhemmin tutuiksi niin Sydämen asialla kuin Emmerdale poliisisarjoista puhumattakaan. Lisäksi esimerkiksi Kahden kerroksen väkeä ja Downton Abbey ovat suosikkien joukossa.

Uusi tuttavuus ainakin minulle on ollut tammikuusta lähtien TV1:ssä esitetty Doc Martin, jota on esitetty joskus aiemmin lyhyen aikaa MTV3:ssa. Nyt tätä … Lue lisää »