Avainsana: Matti Rämö

Onni on kirjapino yöpöydällä

optimized-fullsizeoutput_72eOnni on esimerkiksi pino kiinnostavia kirjoja yöpöydällä odottamassa lukemista. Tai ainahan siinä pino on, mutta toisinaan on enemmän, toisinaan vähemmän odotuksia lukemattomista kirjoista. Olen parantumaton kirjojen lukija, en halua olla päivääkään lukematta kirjaa. Onneksi tämä lienee aika suositeltava elämäntapa.

Erilaiset tutkimukset ainakin osoittavat kirjojen lukemisen hyviä puolia. Uutta minulle on, että lukeminen myös alentaa stressiä. Koehenkilöiden syke laski ja lihasjännitys … Lue lisää »

Pyöräilykausi on täällä taas

Keväiset säät houkuttelevat ottamaan pyörän esiin varastosta ja katsomaan, olisiko se huollon tarpeessa vai voiko heti hypätä pyörän selkään. Tosin polkupyöräni huoltaja aina toivoo, että pyörä tuotaisiin syksyllä huoltoon. Tätä ajatusta toteutan vain ruohonleikkurini huollossa.

Viime vuonna pyöräilyni jäi niin vähäiseksi, että olen voinut mielestäni huoletta polkea taas pyörälläni. Tiedän myös hyvin, että on kautta vuoden sitkeästi pyöräileviä kansalaisia, mutta … Lue lisää »