Avainsana: kesätauko

Nyt on pieni yhteenveto paikallaan

Blogin kesätauko pääsi venähtämään tavallista pidemmäksi. Uskomattomalta tuntuu, että aloitin tämän blogin pidon kuusi vuotta sitten ilman suuria suunnitelmia ja päähänpistosta. Monenlaisiin asioihin blogi on johtanut, ja siksi haluan nyt aloittaa pienellä yhteenvedolla.

Taukoja olen pitänyt ennenkin juuri kesällä ja myös juhlapyhien aikaan. Hämmästyttävintä tänä kesänä on ollut lukijoiden määrä, se on nimittäin pysynyt ihan hyvänä, vaikka uusia päivityksiä ei … Lue lisää »

Käkkäreille kyytiä

Kuntosalissa oli vain pari muuta henkilöä, kun viikon tauon jälkeen menin tekemään ohjelmaani. Yksi selvästi kokenut kuntoilija opasti toiselle jotakin sarjaa, ja hän neuvoi sitten tekemään käkkäreillä tietyt määrät. – Käkkäreillä? hämmästeli toinen, ja minäkin jäin odottamaan vastausta. – Käsipainoilla, oli vastaus. Nyt senkin tiedän salislangista, vai lieneekö vain paikallinen muunnos.

Kesähiljaisuus on selvästi laskeutunut kuntosaliin, mutta tietyt vakionaamat siellä … Lue lisää »

Viikkojärjestys meni uusiksi

Eläköön vuodenaikojen vaihtelu. Nyt täytyy miettiä taas kerran viikkojärjestyskin uuteen muotoon. Kaikki vakioliikuntatunnit jäävät yksi toisensa jälkeen kesätauolle, ja näin on mahdollisuus muuttaa liikunta- ja muita harrastustottumuksiaan mieleiseen suuntaan. Ehkä tekee keholle hyvääkin, että liikuntarytmiin tulee muutos. Toki se voi olla myös sudenkuoppa, jos liiallinen löhöily on houkuttelevaa.

Kansalaisopistot sulkevat ovensa jo huhtikuussa. Käytäntö on varmaan opettanut, että oppilasmäärät rupeavat … Lue lisää »