Avainsana: kahvakuula

Kesällä liikuntaharrastus on oma juttunsa

Useimmat liikuntaryhmät aloittavat kesätauon jo viikkoja ennen kuin Suvivirsi raikaa koulujen lukukauden lopussa. Tauko on taatusti paikallaan, sillä jo hyvissä ajoin kevään korvalla näkyy osallistujien määrässä katoa. Saman kadon voi havaita ensimmäisinä aurinkoisina ja lämpiminä toukokuun päivinä kuntosaleilla ja uimahallissa. Aika turhilta tuntuvatkin joka kesä esitetyt valitukset uimahallien kesäsuluista. Todellisuudessa kesällä ei sisähalleissa olisi riittävästi väkeä, vaikka vettä sataisi. Lisäksi … Lue lisää »

Salilla saa nyt puurtaa rauhassa

Katson autiota hiekkaran… eikun katson autiota kuntosalia, jossa saan aivan yksinäni puurtaa oman ohjelmani läpi. Näin tosiaan tapahtui keskiviikkona, mutta tänään lauantaina sen sijaan salilla oli jo muitakin. Ei tietysti ole mikään ihme, että hiekkarannat ja muut ulkoilmapaikat houkuttelevat väkeä, kun vihdoinkin saatiin lämmintä ilmaa. On sitä jo odotettukin.

Pihassa olisi kyllä lihasvoimaakin kaipaavaa työmaata, mutta sali houkutteli kuitenkin enemmän. … Lue lisää »

Kahvakuula, uusi tuttavuus

Kuntoilumuotoja todella riittää. Kahvakuulaa monet ovat tottuneet käyttämään, mutta minulle tuo väline on vielä uusi tuttavuus. Salilla olen tietysti jonkin verran siihen tutustunut tekemällä sumokyykkyjä. Siinä minulla on välineenä 16 kilon kuula, mutta ensimmäiselle kahvakuulatunnille oli pakko ottaa 10 kiloa kevyempi kaveri.

Täytyy tunnustaa, että 6 kilon kuulan pyörittely esimerkiksi olkapääliikkeessä pään ympäri on liike, johon en ainakaan toistaiseksi kaipaa … Lue lisää »