Avainsana: Jumppakissa

Jumppakissa houkuttelee liikkumaan

Liikunnalle on tullut monenlaisia esteitä vaarallisen viruksen tartuntavaaran takia. Lähes kaikki liikuntatilat on suljettu, ja ohjatut liikuntaryhmät ovat tauolla ymmärrettävistä syistä. Onneksi ulkona liikkumiseen ei ole ainakaan vielä tullut rajoituksia, sillä rajoitettukin ulkonaliikkumiskielto tuntuu kuin pahalta unelta, varsinkin, kun on jo kevättä ilmassa. Esimerkiksi sauvakävely kerran päivässä piristää mieltä. Edellä olevasta linkistä on saatavissa ohjeet oikeaan tekniikkaan.

Lihaskuntoa ja liikkuvuutta … Lue lisää »

Nyt napostellaan kuntoilua

Nyt ei kenenkään tarvitse enää pohtia, mistä saisi aikaa kuntoilulle. Meillekin on levinnyt uusi liikuntatapa, jossa päivän kuntoilut voidaan päivittäin hoitaa 5-15 minuutin pituisissa jaksoissa. Olennaista tässä fitness snacking eli napostelukuntoilussa on, että liikuntasuorituksen aikana syke nousee ja mielellään myös hikoiluttaa.

Tutustuin tähän kuntoilumuotoon ensimmäisen kerran nähtyäni brittiläisen televisio-ohjelman, joka esitettiin muutamia viikkoja sitten. Siinä toimittaja luokitteli itsensä henkilöksi, joka … Lue lisää »