Avainsana: Doc Martin

Doc Martin palasi ruutuun

Monen odottama brittiläinen tv-sarja yrmystä lääkäristä on palannut TV1:n ohjelmistoon, tosin uusintana. Nyt uusinnat ovat kyllä perusteluja, sillä kevätkaudella monet harmittelivat, kun olivat huomanneet sarjan vasta jo tovin pyörineenä. Jaksot sisältävät tietysti kukin omat tarinansa, mutta tietty kronologisuus tapahtumissa kuitenkin on.

Tosin uusinnan aloituksessa on aika heikko ajoitus, lauantai ja sunnuntai kello 16. Siltä se tuntuu varsinkin nyt, kun vihdoinkin … Lue lisää »

Clunatistit rakastavat Doc Martinia

Alkutalven aikana TV1:ssä pyörinyt sarja Doc Martin on saavuttanut maailmalla suuren suosion. Päähenkilöä esittävän britti Martin Clunesin fanit ovat Amerikassa saaneet nimekseen clunatics, joka suomennettuna voisi olla esimerkiksi clunatistit. He ovat myös matkustaneet kuvauspaikoille seuraamaan sarjan tekemistä.

Nyt kaikki fanit odottavat malttamattomina seuraavaa tuotantokautta, joka on vielä tekeillä. Kuvauksien kerrotaan jatkuvan heinäkuuhun asti. Todennäköisesti seitsemäs tuotantokausi tulee Britanniassakin esitettäväksi vasta … Lue lisää »

Doc Martin sai paljon ystäviä

Doc Martin -tv-sarjan ystävät pettyivät, kun esitykset päättyivät tältä erää. Yle Areenastakaan ei enää näe kuin muutaman jakson. Lisää on kuitenkin luvassa, mutta aikataulusta ei ole tietoa, sillä 7. tuotantokauden jaksot ovat vasta kuvausvaiheessa. Sarjan suosiota ei ehkä kannata ihmetellä, sillä kaikki eivät suinkaan halua katsoa päivästä toiseen erilaisia väkivallantekoja.

Yle esittääkin ohjelman uusintana alusta asti ja kokonaan sitten, kun … Lue lisää »

Doc Martin, uusi tv-tuttavuus

Martin Clunes esittää vuorovaikutustaidoiltaan onnetonta lääkäriä Doc Martin-sarjassa. Kuva Yle Areenan sivuilta.
Martin Clunes esittää vuorovaikutustaidoiltaan onnetonta lääkäriä Doc Martin-sarjassa. Kuva Yle Areenan sivuilta.

Britit osaavat tehdä mielenkiintoisia tv-sarjoja. Jo 1960-luvulla alkanut Coronation Street on tietysti klassikko, mutta Suomen tv-kanavilla ovat tulleet myöhemmin tutuiksi niin Sydämen asialla kuin Emmerdale poliisisarjoista puhumattakaan. Lisäksi esimerkiksi Kahden kerroksen väkeä ja Downton Abbey ovat suosikkien joukossa.

Uusi tuttavuus ainakin minulle on ollut tammikuusta lähtien TV1:ssä esitetty … Lue lisää »